Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: дис. ... д. т. н. : 05.18.13 - Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna (My University, 2018)
Uk: Дисертация присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиокседантними речовинами.
Scientific principles for refrigerated storage of fruits using antioxidant treatment. - Qualifying scientific work in the capacity of manuscript
Keywords: кісточкові плоди; холодильне зберігання; зерняткові плоди