Зберігання овочів та фруктів у холодильних камерах - Андрущенко, П. В. (ТДАТУ, 2021)
Розглянуто зберігання овочів і фруктів із застосуванням холоду.
Keywords: зберігання овочів; зберігання фруктів; холодильні камери; Технологія Зберігання з Низьким вмістом Кисню ULO