Кипіння рідин в горизонтальних кільцевих каналах - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Кулінченко, В. Р.; Kulinchenko, V.; Каптановський, В. Д.; Kaptanovskiy, V. (ТДАТУ, 2013)
Розглядається кипіння рідин в кільцевих оребрених і гладких горизонтальних каналах.
Boiling of liquids is in horizontal circular Ductings
Keywords: кипіння; тепловий потік; теплообмін