Веб-довідкова система аналізу продажу товарів - Лубко, Дмитро Вікторович; Солодченко, Р. К. (Мелітополь : 2021, 2021)
UA: Актуальність роботи полягає в необхідності проектування і реалізації веб-довідкової системи аналізу продажу товарів, що дозволить збільшити потік клієнтів, забезпечить клієнтів повною інформацією про ціни та послуги, а також допоможе співробітникам певного підприємства отримати детальний аналіз продажу товарів у вигляді статистичних даних. Метою роботи є розробка веб-довідкової системи для аналізу продажу товарів та уявлення інформації про продані товари, так само для допомоги ведення обліку продажів і отримання статистичних даних з продажів товарів в магазині. З огляду на процес трансформації і збільшення обсягу ринку онлайн-комерції можна говорити про те, що розробка даної системи є актуальною і затребуваною сферою діяльності.
Keywords: веб-довідкова система аналізу продажу товарів; аналіз розвитку сучасних веб-технологій; реалізації веб-системи; детальний аналіз предметної області