Пошук оптимальної відстані між вершинами графа за алгоритмом Дейкстри та реалізація його на C ++ - Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onyshchenko, Halyna (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Нами було розглянуто алгоритм Дейкстри для пошуку найменших шляхів між заданими точками та реалізовано його мовою програмування С++. Дана програма допоможе візуалізувати результат алгоритму, спростити подальші розрахунки та заохотити до вивчення даної теми більшу кількість студентів. EN: The paper considers the implementation of the algorithm for finding the optimal distance between the vertices of the graph using the Dijkstra algorithm in the C ++ programming language.
Keywords: графік; дискретна математика; алгоритм Дейкстри; програмування на C ++; dijkstra algorithm; graph; graph vertices; C ++ programming