Інструменти комунікації для підготовки фахівців технічних спеціальностей - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Сергій Володимирович (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Сучасне життя розвивається швидкими темпами, тому система вищої освіти також повинна розвиватися, змінюватися. Традиційне навчання з його авторитаризмом, орієнтацією на середнього учня, перевагою репродуктивної діяльності над пошуковою не відповідає вимогам часу. Тому в Україні формується нова система освіти, яка орієнтована на входження у світовий освітній простір, супроводжується істотними змінами в педагогічній теорії і практиці освітнього процесу.
Keywords: впровадження інноваційних інструментів комунікації; освітній процес; дистанційне навчання; технологія