Актуальні проблеми та цілі правового виховання молоді - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (My University, 2015)
UK: У статті розглядаються проблеми питання формування правової свідомості у сучасний період. Аналізується процес правового виховання у вищому навчальному закладі. Акцентується увага на особливостях розвитку правової свідомості та прввової культури сучасної молоді. RU: В статье рассматриваются проблемные вопросы формирования правового сознания в современны период. Акцентируется внимание на особенностях развития правосознания и правовой культуры молодежи. EN: The article discusses problematic issues of formation of legal consciousness in modern period. Examines process of legal education in a higher educational institution. The focus is on specific development of legal consciousness and legal culture of youth.
Actual problems and goals of legal education of youth
Keywords: правосвідомість; правове виховання; правотворчість; правозастосування; правова культура; правосознание; правовое воспитание; правотворчество; правоприменение; правовая культура; sense of justice; legal education; lawmaking; law application; legal culture