Інноваційна парадигма економічної безпеки регіонів у конкурентному середовищі суб’єктів агробізнесу - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia; Танклевська, Н .С. (My University, 2019)
Запропоновано модифікований системний підхід до оцінки рівня економічної безпеки регіонів, враховуючи універсальну методику розширення функціональних можливостей індикативних компонентів інноваційного розвитку та конкурентоспроможності суб’єктів агробізнесу. Розроблено фундамент структурних перетворень системи економічної безпеки регіонів через інтегрований підхід до оцінки потенційних фінансових можливостей суб’єктів аграрної сфери.
Innovative paradigm of economic security of regions in the competitive environment of agribusiness subjects
Keywords: економічна безпека; інновації; конкурентоспроможність; інвентуальний капітал; сільське господарство; суб’єкти агробізнесу