Фінансове забезпечення витрат та калькуляция у рослинництві - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (My University, 2020)
Від рівня собівартості і якості продукції рослинництва в значній мірі залежить прибутковість усіх сільськогосподарських галузей, у кожному господарстві виникає нагальна потреба посилення відповідальності за необґрунтовані витрати. Тому постійне зниження витрат на виробництво сільськогосподарських культур є важливою умовою росту економічних вигід, розв'язку ключових аспектів проблеми продовольчої безпеки країни. Актуальність досліджень за обраною тематикою, їх теоретичне та практичне значення пов’язані із зростанням ролі управління витратами, як інструменту, що підвищує конкурентоспроможність сільгоспвиробників.
Keywords: фінанси; калькуляція; рослинництво; собівартість