Professional Reading on Mechanical and Electrical Engineering: навчально-методичний посібник - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатольевна; Titova, Olena (ТДАТУ, 2016)
Затверджено на засіданні методичної комісії механіко-технологічного факультету
Keywords: студент; тексти; розвиток навичок читання; self-study; граматичний мінімум