Формування значень показників педагогічного експерименту - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2011)
Проведення педагогічного експерименту передбачає проведення кількісної оцінки визначення набутих студентами вмінь за показниками, що характеризують ефективність методики, яка перевіряється. Кількісна оцінка потребує оперування поняттями фактор, показник, критерій, параметр.
Keywords: педагогіка; експеримент; вміння; показники; параметр; критерій; педагогічний експеримент