Оптимізація використання земельних ресурсів - Кравець, Олег Васильович; Кравец, Олег Васильевич; Kravets, Oleh (Однорог, 2019)
EN: The economic-mathematical model of the implementation of the structure of crop areas for agrarian enterprises of the region was created and tested. UK: Емпірично вирішувати такі завдання надто складно, а інколи взагалі неможливо, оскілки ще пов’язано з додатковими витратами часу та коштів. Одним із шляхів вирішення поставлених завдань на наш погляд є широке застосування математичного апарату, що в свою чергу наддасть змогу підприємствам більш чіткіше планувати та прогнозувати результати господарської діяльності, а це в свою чергу і призведе до підвищення економічної ефективності їх діяльності.
Keywords: economic-mathematical; model; efficiency; profit; ефективність; прибуток