Математичне моделювання і дослідження технології магнітного очищення мастильно-охолоджувальних рідин при абразивній обробці деталей - Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (ТДАТУ, 2010)
UK: Робота присвячена питанням забруднення і очищення мастильно-охолоджувальних рідин (МОР) в технологічних процесах відновлення деталей при ремонті транспортної техніки.RU: Работа посвящена вопросам загрязнения и очистки смазочно-охлаждающих жидкостей в технологических процессах восстановления деталей при ремонте транспортной техники. EN: Work the questions of contamination and cleaning of technical liquids in technological processes of renewal of details at repair of а transport technique is devoted.
Математическое моделирование и исследование технологии магнитной очистки смазочно-охлаждающих жидкостей при абразивной обработке деталей
Mathematical design and research technologies of magnetic cleaning lubricating-cool liquids at to abrasive treatment of details
Keywords: мастильно-охолоджувальна рідина; відстійник; забруднення; абразивна обробка; моделювання