Теплонасосні системи для сільгоспвиробництва - Білецький, О. (ТДАТУ, 2021)
Одним з найбільш перспективних способів зниження енерговитрат для опалення та теплопостачання об'єктів, які не включені в систему централізованого теплопостачання, в усьому світі вважається застосування теплових насосів.
Keywords: зниження енерговитрат; теплові насоси; термодинамічний цикл; споживач; економічна ефективність; енергетична ефективність; теплова енергія; теплопостачання