Обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів). Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Мета роботи: отримання знань з призначення, будови, роботи потокових ліній і окремих видів обладнання, що застосовуються для виготовлення хрусткої картоплі (чіпсів).
Keywords: методичні вказівки; чіпси; лабораторні роботи; виготовлення хрусткої картоплі