Конструкція автотракторних двигунів: посібник-практикум - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Стефановський, Олексій Борисович; Стефановский, Алексей Борисович; Stefanovskyi, Oleksii; et al. (Люкс, 2020)
В посібнику-практикумі наведено зміст лабораторних робіт відповідно до програми дисципліни «Трактори і автомобілі». Подані основні теоретичні відомості, які необхідно засвоїти студентам при виконанні цих лабораторних робіт.
Keywords: корпусні деталі двигунів; посібник; системи охолодження двигунів; система пуску двигунів; лабораторні роботи; паливні насоси; система змащування двигунів; газорозподільний механізм двигунів