Рольова гра як засіб мотивації студентів в онлайн навчанні іноземної мови - Вертегел, Вікторія Леонідівна; Vertehel, Viktoriia (Запоріжжя : 2025, 2025)
UA: Мотивація студентів вищих навчальних закладів під час онлайн навчання є важливою теоретичною й практичною проблемою. Одним із аспектів її вирішення є пошук засобів, котрі могли б забезпечити ефективність цього процесу. Розглядається потенціал використання рольової гри як одного із засобів мотивації студентів під час навчання студентів іноземної мови. Ключові слова: навчальний процес, мотивація, інтерактивні методи навчання, рольова гра, іноземна мова.
Keywords: навчальний процес; мотивація; інтерактивні методи навчання; рольова гра; іноземна мова