Особливості викладання дисципліни «Технологічне обладнання галузі» при дистанційній формі навчання - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті наведено особливості викладання дисципліни «Технологічне обладнання галузі» при дистанційній формі навчання в університеті. EN : The article presents the features of teaching the discipline "Technological equipment of the industry" for distance learning at the university.
Features of teaching the discipline "Technological equipment of the industry" in distance form of learning
Keywords: дистанційне навчання; освітній процес; інформаційні технології; здобувачі вищої освіти; distance learning; educational process; information technologies; higher education seekers