Особливості обрання системи оподаткування для фермерських господарств - Самохвалова, А. Ю.; Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (НУБіП України, 2021)
Фермерські господарства повинні приділити значну увагу розрахунку майбутньої рентабельності та прибутковості своєї діяльності, адже саме ці показники впливають на визначення найоптимальнішої системи оподаткуванняповинні приділити значну увагу розрахунку майбутньої рентабельності та прибутковості своєї діяльності, адже саме ці показники впливають на визначення найоптимальнішої системи оподаткування.
Keywords: фермерські господарства; системи оподаткування; переробка; оподаткування; прибуток підприємства