Модернізація конструкції вібровідцентрового сепаратора - Гончаренко, Є. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано модернізацію конструкції вібровідцентрового сепаратора
Keywords: вібровідцентрований сепаратор; повітряно-решітні зернові сепаратори; зернові сепаратори; харчова промисловість