Розробка математичної моделі одношарового переміщення зернового матеріалу по похилій круговій віброповерхні - Шацький, Віктор Васильович; Шацкий, Виктор Васильевич; Shatskyi, Viktor; Дем'яненко, Денис Валентинович; Демьяненко, Денис Валентинович; Demianenko, Denys (Мелітополь: ТДАТУ, 2014)
UK: На основі методу дискретних елементів досліджується рух частинок зернового матеріалу по похилій круговій поверхні, що здійснює кругові горизонтальні коливання з визначенням якісних показників розподілу частинок по поверхні. RU: На основе метода дискретных элементов исследуется движение частиц зернового материала по наклонной круговой поверхности, совершающей круговые горизонтальные колебания с определением качественных показателей распределения частиц по поверхности. EN: Based on the discrete element method, the motion of grain material particles on the inclined circular surface with definition of quality indicators of particles distribution on the surface are studied.
Разработка математической модели однослойного перемещения зернового материала по наклонной круговой виброповерхности
Modeling of a single-layer grain moving on inclined circumferential surface
Keywords: зерно; частинки; шар; структура матеріалу; переміщення; взаємодія; нерівномірність розподілу; мікронізація