Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса - Шестопалов, О. М. (ХДУХТ, 2021)
Основною сировиною для виробництва напівфабрикатів з січеного м’яса є котлетне м’ясо. Котлетне м’ясо (яловиче і бараняче) повинно містити сполучної тканини не більше 10%, свиняче – 5%, жирової тканини відповідно не більше 10% і 30%. У котлетне м’ясо додають воду, в деякі вироби – наповнювачі (хліб, крупа), шпик, цибулю ріпчасту, часник. Січені напівфабрикати виробляють панірованими і не панірованими.
Keywords: напівфабрикати; січене м’ясо; котлетне м’ясо; січені напівфабрикати; м’ясорубка; фаршмішалка; фарш