Особливості адаптації студентів- першокурсників у вищому навчальному закладі - Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
UK: Розглянуто питання особливостей адаптації студентів-першокурсників,розглянуто проблему готовності до навчання,проаналізовано фактори та умови успішної адаптації до навчання у вузі. EN: The issues of adaptation of freshmen students are considered, the problem of readiness for education is analyzed, factors and conditions of successful adaptation for study at the university are analyzed.
Features of adaptation of personal students in a higher educational institution
Keywords: студент; куратор академічної групи; адаптація; навчальна діяльність; першокурсник; student; curator of academic group; adaptation; educational activity; freshma