Технологічні аспекти вирощування суниці садової (FRAGARIA ANANASSA DUCH.) - Чернецька, Я. О. (ТДАТУ, 2018)
Суниця садова добре росте і плодоносить при температурі в межах 24-26°С. Якщо температура перевищує 30°С — продуктивність насаджень значно зменшується. Саме тому перевага надається дощуванню, що дає можливість проводити охолоджуючі поливи — особливо, якщо планується отримувати продукцію протягом літніх місяців.
Keywords: суниця садова; охолоджуючі поливи; товщина мульчуючої плівки; блакитна поліетиленова плівка; мульчування