Формування одномірних обводів з монотонною зміною кривини в системі Solid Works - Чернов, О. М.; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (My University, 2016)
UK: У статті пропонується методика формування обводів з монотонною зміною кривини, з дуг кіл, з використанням системи Solid Works. RU: В статье предлагается методика формирования обводов с монотонным изменением кривизны, из дуг окружностей, с использованием системы Solid Works. EN: In article is offered a technique of formation of contours with monotonous change of curvature, from arches of circles, with use of system Solid Works.
Формирование одномерных обводов с монотонным изменением кривизны в системе Solid Works
Formation of one-dimensional contours with monotonous change of curvature in system Solid Works
Keywords: обвід; дотична; кривина; конструювання; поверхня; моделювання; точковий ряд; порядок гладкості