Корпоративна культура як ефективний інструмент управління - Данильченко, А. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Корпоративна культура є важливим процесом успішного функціонування установи, хоча багато управлінців не усвідомлюють це повною мірою. Сполучення, яка прагне до єдиної мети команда набагато ефективніше і швидше впорається з поставленими завданнями, ніж роз'єднаний колектив працівників, які не відчувають єднання з колегами, що не має можливості отримати від них допомогу і підтримку у важкій ситуації.
Keywords: формування корпоративної культури; управління підприємством; керівник; персонал