Математична модель теплового стану асинхронного електродвигуна у стаціонарних режимах - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (My University, 2019)
UK: Питання про тепловий стан електричного двигуна є ключовим питанням його працездатності в цілому. Крім того, в умовах роботи особливо важливим є контроль температури найбільш нагрітих частин обмоток 231 електродвигуна. Достовірна інформація про поточний тепловий стан електродвигуна дозволяє забезпечити його захист від можливих аварійних режимів, які пов’язані з температурними змінами. EN: Equivalent heat diagram is substantiated as well as mathematical model is presented. The model describes the heat state of an asynchronous motor, while working in stationary modes.
Keywords: асинхронний двигун; стаціонарні режими; математична модель; asynchronous motor; stationary modes; mathematical model