Дослідження поперечних зміщень робочих органів ширококолійних агрозасобів для колійної системи землеробства - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Подільський державний аграрно-технічний університет, 2017)
Метою досліджень є розробка математичних залежностей, що дозволять визначити допустимі межі поперечних зміщень робочих органів ширококолійного агрозасобу і обґрунтувати величину захисної зони, виходячи за умов відсутності пошкоджуваності рослин.
Keywords: колійна система землеробства; мостова система землеробства; ширококолійні агрозасоби; курсове кутове відхилення; кутові повороти; величина захисної зони