Забезпечення конкурентоспроможності діяльності ПАТ «Житомирський маслозавод» на ринку вершкового масла - Мостовий, О. Є. (My University, 2018)
Конкурентне середовище на споживчому ринку, зокрема на ринку вершкового масла, змушує виробників все більше коштів вкладати в засоби рекламування продукції. Дана проблема постала перед ПАТ «Житомирський маслозавод» та виникла необхідність визначення рівня проінформованості споживачів про вершкове масло ТМ «Рудь» та визначення найефективніших носіїв рекламування для споживачів.
Keywords: ринок вершкового масла; рекламування продукції; Житомирський маслозавод