Концепція інноваційного розвитку Таврійського державного агротехнологічного університету на 2016-2021 роки - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2016)
Концепція інноваційного розвитку Таврійського державного агротехнологічного університету на 2016-2021 роки розроблена відповідно до Конституції України, Закону України «Про вищу освіту», Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки, Статуту Таврійського державного агротехнологічного університету.
Keywords: стан розвитку університету; організаційно-управлінська діяльність; удосконалення освітньої діяльності; удосконалення виховного процесу; розвиток студентського самоврядування; науково-технічна діяльність; міжнародна співпраця; профорієнтаційна робота; матеріально-технічні ресурси; фінансове забезпечення; формування іміджевої політики