Розробка спеціалізованої керуючої програми для зміни геометричних параметрів моделі - Валієва, К. М.; Заволока, Я. (ТДАТУ, 2021)
Розроблена керуюча програма для обробки деталі вал-шестерня на станки з числовим програмним забезпеченням в Mastercam.
Keywords: КОМПАС; procedure ReadParts; function GetPartVars; створення API; програма Delphi