Дистанційне управління мікроконтролером arduino за допомогою мобільних пристроїв на базі ос android - Литвин, Юлія Олександрівна; Литвин, Юлия Александровна; Lytvyn, Yulia (My University, 2018)
Останнім часом спостерігається значне зростання інтересу до технологій, пов'язаних з розпізнаванням мови. Це завдання управління пристроями за допомогою голосових команд, які надають інформацію за запитом в більш природній формі, тобто за допомогою голосу. Багато задач виникають при бажанні взаємодіяти за допомогою голосу з мобільними пристроями. Наприклад, введення голосових команд для отримання інформації з Інтернету, прокладання маршруту руху, запуск програм користувача, диктування тексту. Останнім часом також з'явилася можливість управління домашньою, офісною технікою за допомогою Android - пристроїв голосовими командами, широко рекламується як технологія «розумний дім»
Keywords: розпізнавання мови; голосові команди; Android; розумний дім