ІX Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Кафедра «Суспільно-гуманітарних наук» - (:unkn) unknown (Мелітополь:ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на ІX Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.