Елементарна математика за 50 годин: навчальний посібник - Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha; Богаєвська, Н. В. (Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2014)
Посібник написано відповідно до діючих програм курсу з елементарної математики розрахований на учнів 7 11 класів. Теоретичний матеріал подано з великою кількістю розв’язаних прикладів, рисунків, завдань для самостійної роботи та контрольних питань до кожної теми, які допомагають перевірити засвоєння матеріалу. Метою написання посібника було надання допомоги учням шкіл, працюючій молоді, слухачам підготовчого відділення при вивченні предмету «Елементарна математика». Посібник також може бути рекомендований викладачам, які проводять заняття з математики
Keywords: посібник; елементарна математика; самостійна робота; теоретичний матеріал