Оптимізація управління виробничими ресурсами підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Цекова, Дарина Сергіївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об’єктом дослідження виступає сільськогосподарське підприємство Запорізької області Предметом дослідження є ефективність використання виробничих ресурсів підприємства. Методи дослідження. Для вирішення поставлених задач у роботі використовувались, як загально прийняті так і специфічні методи аналізу статистичної інформації, зокрема статистичні групування, для дослідження ефективності виробництва сільськогосподарської продукції; метод індексного аналізу, для проведення аналізу зміни валових зборів; а також використовувались економіко-математичні методи, зокрема симплексний метод, для обґрунтування оптимальності використання виробничих ресурсів.
Keywords: персонал; управління; підприємство; прийняття оптимальних рішень; економіко-математична модель використання виробничих ресурсів