Основи ділового етикету та протоколу : навчальний посібник для здобувачів вищої освіти - Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana (Мелітополь : ТОВ «Колор Принт», 2021)
Дотримуючись правил ділового етикету та етики, вміти спілкуватись з іншими членами суспільства, залежить успіху ділової людини, а зокрема аспекти створення сприятливих ділових відносин для ефективної діяльності керівника. Навчальний посібник знайомить із особливостями поведінки притаманними різним народам світу. Велика увага приділяється іміджу ділових людей, правилам поведінки за столом на протокольних заходах і в неформальних умовах, вмінню наносити візити і приймати гостей. Книга стане в пригоді, перш за все, студентам, а також усім, кому випадає спілкуватися з людьми інших національностей як у рідній країні, так і за кордоном; хто бажає вдосконалювати своє виховання та культуру знати організацію ділового протоколу в ділових відносинах.
Keywords: етика; етикет; імідж; діловий протокол; бізнес; ділові переговори; спілкування