Проектування розподільних систем торцевого типу (на прикладі планетарних гідромоторів): монографія - Панченко, Анатолій Іванович; Волошина, Анжела Анатоліївна; Засядько, Андрій Іванович (Запоріжжя: ТОВ «Науково-виробнича компанія «Інтер-М», 2023)
Наведено наукові положення, методики розрахунку, моделювання та проектування розподільних систем планетарних гідромашин, що спрямовані на покращення їх вихідних характеристик. Особливу увагу приділено розробці фізичної та математичної моделі функціонування розподільної системи планетарного гідромотора, що дозволяють здійснювати математичне моделювання. Обґрунтовано функціональний взаємозв'язок геометричних параметрів розподільної системи та вихідних характеристик планетарного гідромотора.
Keywords: конструктивні особливості планетарних гідромашин; математичне моделювання; розподільчі системи планетарного гідромотора