Аналіз системи електроприводу із застосуванням вентильних безколекторних BLDC-моторів - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Maryna; Вдовін, Б. В. (ТДАТУ, 2021)
BDLC-двигуни доцільно використовувати у швидкісних установках, в яких необхідна частота обертів понад 10000 об/хв. Масогабаритні показники сприяють застосуванню таких двигунів у транспортній сфері, але слід зазначити увагу на тому, що максимальний момент досягається саме на високих обертах. Подальше дослідження властивостей BLDC моторів є доцільним та дозволить визначити особливості для побудування систем керування для різних сфер застосування даних двигунів.
Keywords: двигун; асинхронний двигун; струм; безколекторні двигуни