Інтелектуальні склади - Гончаров, В. М. (ТДАТУ, 2020)
Нові формати торгівлі, потреби, продукти, тенденції, які з'являються в роздробі в останні роки, ведуть до підвищення попиту на складські та логістичні послуги і, відповідно, до стрімкого розвитку цього сектора ринку. Ці чинники, включаючи високу конкуренцію і зростаючі вимоги клієнтів до доставки товарів, змушують їх шукати рішення, які дозволять їм функціонувати більш продуктивно: швидше та з меншими витратами.
Keywords: студент; магістрант; збірник; склад; Pick-by-light; Pick-by-voice