Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 6 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2010)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: біопаливо; блоково-модульний МТА; охорона праці; абрикос; дозатор; електричний вимірювач; водопостачання; сушка плодов; землеробство