Проблеми розвитку депресивних регіонів - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького, 2013)
Проаналізовано проблеми депресивних регіонів, визначено шляхи їх розв'язання .
Рroblems of depressed regions
Keywords: депресивні регіони; соціально-економічний розвиток; безробіття