Аналіз живлення бичка кругляка Neogobius melanostomus (Pallas, 1814) та стан його кормової бази в Утлюцькому лимані - Ткаченко, Марія Юріївна; Ткаченко, Мария Юрьевна; Tkachenko, Maryia; Марушкіна, О. О.; Marushkina, O. O. (Херсон: Грінь Д.С., 2014)
Основу збірки складають матеріали учасників VIІ Міжнародної іхтіологічної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології». В збірці розглядаються актуальні теоретичні та практичні питання іхтіологічної науки. Презентовані результати наукових досліджень щодо систематики та різноманіття риб, генетики, фізіології та біохімії риб, промислу та рибного господарства, екології окремих видів та ін. Має інтерес для науковців і фахівців в галузі іхтіології, зоології, гідробіології, рибництва, біотехнології, а також для викладачів і студентів, магістрів та аспірантів біологічних спеціальностей. Видається за рішенням Вченої ради Мелітопольського державного педагогічного університету імені Б. Хмельницького (протокол № 1 від 29.08.2014 р.)
Marushkina O.O. Analysis of round goby’s Neogobius melanostomus (Pallas, 1814) nutrition and it’s feeding base condition on the Utlyutskyy estuary
Keywords: аналіз живлення; бичок-кругляк; Neogobius melanostomus