Інтелектуальні інформаційні системи: навчальний посібник - Шаров, Сергій Володимирович; Лубко, Дмитро Вікторович; Лубко, Дмитрий Викторович; Lubko, Dmytro; Осадчий, В. В.; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (Вид-во МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2015)
теоретичних та практичних основ створення та використання інтелектуальних інформаційних систем. Описані методи придбання, подання та обробки знань у интеллектуальних системах, а також технології проектування і реалізації інтелектуальних систем. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які вивчають дисципліну “Інтелектуальні інформаційні системи”, а також викладачів та студентів, які цікавляться питаннями розробки та використання систем штучного інтелекту.
Keywords: штучний інтелект; використання ІІС; логічні моделі; семантичні мережі; фреймові моделі; продукційні моделі