Роль інфраструктури сільських територій в розвитку агропромислового комплексу - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ТДАТУ, 2020)
Стаття обґрунтовує необхідність участі держави в інвестиційній підтримці соціального, транспортного та виробничого розвитку села, яка в сучасних умовах повинна бути спрямована не стільки на збільшення окремих кількісних показників сільськогосподарського виробництва, скільки на здатність аграрного сектора до розширеного відтворення, досягнення більш повного задоволення соціальних потреб і якості життя сільського населення, збереження та примноження об'єктів інфраструктури.
Keywords: інфраструктура АПК; система інфраструктури агропромислового комплексу; збірник; соціальна інфраструктура; транспортна інфраструктура; виробнича інфраструктура