Рекомендації по зниженню витрат електроенергії флюїдизаційного апарату малої продуктивності - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (My University, 2005)
UK: Робота присвячена аналізу існуючих енерговитрат флюїдизаційного апарату малої продуктивності та рекомендації, щодо їх зниження за рахунок зменшення проникнення вологого повітря в морозильну камеру при завантаженні продукції. EN: Work is devoted to the analysis of electric power expenditures of small productivity fhiidization apparatus and development of recommendations, in relation to their decrease due to reduction of penetration of moist air in a refrigerator chamber at the load of products.
Recommendations on decrease of electric power expenditures of small productivity fluidization apparatus
Keywords: флюїдизаційиий апарат; енерговитрати; вологе повітря; повітряна завіса; живильник-насос; збереження овочів; збереження плодів