Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) затверджений Президією ВАК як наукове видання в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт
Keywords: key approaches; financial stability; market analysis; forecast; agricultural; audit; marketing context; аграрний сектор; споживче кредитування; соняшник; внутрішній аудит