Публічна політика у сфері забезпечення здоров’я населення: механізми реалізації цілей сталого розвитку : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 281 Публічне управління та адміністрування ОПП «Публічне управління та адміністрування» - Симоненко, Даніл Олексійович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Актуальність теми дослідження. У сучасних умовах глобалізації, демографічних змін, зростання соціально-економічних ризиків та трансформації систем публічного управління питання забезпечення здоров’я населення набуває статусу одного з ключових пріоритетів державної політики. Здоров’я населення є не лише важливою соціальною цінністю, а й стратегічним ресурсом сталого розвитку, чинником національної безпеки та конкурентоспроможності держави.
Keywords: публічна політика; забезпечення здоров’я населення; механізми реалізації