Конфліктологія: навчальний посібник - Єременко, Лариса В'ячеславівна; Еременко, Лариса Вячеславовна; Yeremenko, Larysa (Мелітополь: ФО-П Однорог Т. В., 2018)
Навчальний посібник відповідає програмі дисципліни «Конфліктологія», яка вивчається студентами-магістрами агротехнологічних та економічних спеціальностей. Репрезентований матеріал висвітлює особливості конфліктології як практичної науки про специфічне спілкування людей, соціальну взаємодію особистостей. Посібник знайомить з основними поняттями конфліктології, зокрема того її розділу, який пов'язаний із вирішенням конфліктів в організаціях. Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти. Може бути використаний у системі післявузівської підготовки для самостійного вивчення окремих розділів конфліктології керівниками та спеціалістами різних галузей народного господарства.
Keywords: конфлікти; конфліктологічна культура; розв'язання конфліктів; закономірності; причини кризових ситуацій