Автоматизація подачі живильного розчину у гідропонній теплиці - Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Розглянуті технологічні схеми подачі живильного розчину у споруди захищеного ґрунту на основі гідропонних технологій, наведена імітаційна модель заповнення піддонів живильним розчином на основі впровадження двошвидкісного насосного агрегату, запропоновані технічні засоби автоматизації технологічного процесу. RU: Рассмотрены технологические схемы подачи питательного раствора в сооружениях защищенного грунта на основе гидропонных технологий, разработана имитационная модель заполнения поддонов питательным раствором с использованием двухскоростного насосного агрегата, предложены технические средства автоматизации технологического процесса. EN: Analyzed the technological schemes of receipt of the nutrient solution in a greenhouse with the hydroponics, designed a simulation model of filling trays nutrient solution with two-speed pump, for the automation of technological process proposed the technical means.
Автоматизация подачи питательного раствора в гидропонной теплице
Automation of technological processes of receipt nutrient solution in the greenhouse with hydroponics
Keywords: автоматизація; гідропоніка; теплиця; закритий ґрунт; овочі; моделювання; подача розчину