Аналітичне дослідження механічної характеристики електродвигуна гібридного приводу мобільного агрегату - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: зб. матер. міжнар. на-ук.-практ. конф., м. Мелітополь, 7-14 квітня 2015 року. – Мелітополь: ТДАТУ, 2015. – Т.4. Технічні науки (ч.1). – 100 с.
Keywords: електродвигун; мобільний агрегат